Sidor

torsdag 6 september 2012

Lindholmen Tempo

Igår kördes sista loppet i SMACK serien för i år. Tempot gick på 14.4 km och förutsättningarna var riktigt fina. Kvällsol och stilla vind.
Då min cykling varit skral på sistone pga förkylning tycker jag ändå att jag gjorde ett bra lopp men jag hade det tungt med andningen. 
Resultatmässigt gled jag in på 24.04 med ett snitt på 35.9 dvs i samma paritet med vad jag presterat på sistone så på så sätt var det ju helt OK. Dock har jag tappat både styrka, uthållighet och teknik men det känns som om att det spelar mindre roll just nu när säsongen nästan är över. På lördag går ju Ramnäs Tempo och då är det SISTA tävlingen för i år och det känns ganska skönt för nu börjar jag känna mig lite sliten.
Jag blev klubbmästare i Tempo i och med min insats igår och vann totalt Upplands Cup D40 i Tempo. Jättekul!

Fin Guldmedalj för vinst i Upplands Cup

På lördag är det alltså avslutning i SWE Cup i Ramnäs (Tempo). Vi startar ganska tidigt så i morgon fredag mellanlandar vi på Scandic i Västerås så det inte blir så okristligt tidigt att stiga upp på lördagen. Vi är fyra damer som startar i D40 och det är inte så mycket att kriga om. De andra tre är 1:an, 2:an och 3:an från SM-prispallen i somras. Jag inriktar mig som vanligt på att göra mitt bästa lopp hittills och inte stressas av att bli omåkt.


Målgång Lindholmen Tempo. Foto: Niklas Källström

2 kommentarer: