Sidor

söndag 10 februari 2013

Dags igen!

Tjaha......det blev en seg återhämtning efter operationen och sedan (förstås) blev jag sjuk. Jag hann dock prestera några fina cykelpass någonstans där mitt i och det kändes riktigt bra. Benen kändes starka men kanske hade jag tappat flås? Nu är jag i varje fall redo att sätta igång mer på allvar igen.

Vad har hänt då senaste månaden? Jag har sovit ganska dåligt och haft ont i ryggen vilket förstås påverkat hela min tillvaro. Dessutom har min mamma blivit sämre så det har varit/är jobbigt mentalt att processa dessa ständiga upp- och nedgångar i hennes hälsa. Jag försöker hålla humöret uppe förstås men det är omöjligt att värja sig då jag överlag inte är helt hundra. Något jag känner mig jättesugen på är dock att få börja köra Tempo igen. Jag har blängt på den svart/vita nere i källaren där den står i sin vintervila och nu är det ju inte länge innan man kan ta ut den på luftning igen. Trainer i all sin ära men det är ju ute man vill vara och cykla.


I morgon, måndag, är jag redo igen. Nu är jag så pass återhämtad fysiskt att jag kan börja köra igen, både cykel och styrka. Jag behöver min träning för att må bäst och det har verkligen varit en prövomånad för mig. Mycket TV tittande och stillasittande har väl varit skönt för kroppen men för huvudet?
Nu har jag en egen vecka med träning innan jag börjar köra för Andreas igen. Det ska bli skönt att få träningsrutiner igen.

Jag drömmer mig tillbaka......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar