Sidor

måndag 9 april 2012

Cykel i fokus

Senaste tiden har det varit mycket cykel. Mycket för att Smack serien dragit igång men mest för att jag vill utveckla mig mer inom Tempo-disciplinen. Det är bara att inse - jag får inte till min triathlonträning i samma veva som jag ska utvecklas inom cyklingen. Jag kan bara ha ett fokus och därför har jag bestämt mig för att satsa 100% på cykel en tid framöver och lägga triathlonsatsningen på is tills vidare.
DNF i löpningen häromsistens fick mig dessutom att undra om jag tycker att det är roligt att träna (läs plåga mig) löpning längre. Är det inte roligt är det ingen idé att streta emot och försöka. Jag älskar att springa men jag tycker inte att det är roligt just nu....Känslan har funnits där ganska länge men jag har inte tillåtit den att komma fram, förrän nu. Jag hoppas att glädjen kommer tillbaka längre fram men fram tills dess så får löparskorna stanna i byrålådan.

Jag har kört två Smack Tempon i Serien hittills och det har varit OK lopp även om jag inte känt mig riktigt 100. All kall luft som inandas gör att hals/lungor tar stryk och dagen efter loppen har jag känt mig risig. Men det är roligt! På onsdag går nästa lopp av stapeln och då har jag förra årets lopp (som då var mitt första) att jämföra med. Jag hoppas såklart på en bättre tid samt en bättre känsla än vad jag hade då.

1 kommentar:

  1. Ett klokt beslut som kommer att stärka dig i allt du gör eftersom framgång föder framgång. Är så sålt över dig mitt hjärta.
    // Jonas

    SvaraRadera